Events | Bloomingdale | Official site

Events

 

FRIDAY FISH NIGHT

Iedere vrijdagavond vanaf 17.00 uur presenteert Bloomingdale de ultieme avond voor visliefhebbers. Shared dining, ook wel social dining genoemd, is op vrjidag op beachclub Bloomingale gezamelijk genieten en proeven van prachtig samengestelde visplateaus.

Onze plateaus variëren uit verschillende soorten dagverse vis die door onze chefkok met veel zorg iedere vrijdagochtend bij de visafslag wordt uitgekozen. De vis wordt ’s avonds klaargemaakt op onze lavagrill voor de perfecte smaak. Een avond genieten van heerlijke visplateaus, passende wijn, live muziek en een uitzicht op zee. Liever geen vis? Alle gerechten van onze normale menukaart zijn gewoon te bestellen.
 

Meer informatie »

 

SATURDAY DINNER & DANCE

Zaterdagavond, de uitgaansavond op Bloomingdale! Relaxen op het strand in een van onze loungebanken met lekkere dikke kussens, een heerlijke cocktail, dineren en daarna gezellig borrelen en dansen op de aanstekelijke beats van onze resident DJ’s.

Geniet van ons Dinner & Dance 3-gangen menu, of kies voor à la carte dineren met uitzicht op de altijd spectaculaire zonsondergang.
 

Meer informatie »

 

SUNDAY EVENTS

Elke zondag, na het diner en de zonsondergang, kan men bij Beachclub Bloomingdale lekker uitgaan en dansen op de beats van onze resident DJ’s en bekende Nederlandse en internationale DJ’s.

De bekende zomerse tunes zullen het club gevoel aan het strand extra onderstrepen. Nieuwsgierig wat we dit seizoen op de planning hebben?
 
 

Gallery »

 

Video »

 

Agenda + Tickets »